lenen kost geld

Prepaid creditcard vergelijken

december 11, 2010 Credit Card, Creditcard, Prepaid creditcard

Een Prepaid creditcard, een veilige en gemakkelijke creditcard voor iedereen van 18 jaar of ouder. De prepaid creditcard is ook met een negatieve BKR-registratie te krijgen. Maar welke prepaid creditcard is in Nederland verkrijgbaar en hoe kunt u een prepaid creditcard vergelijken met een andere?

Prepaid creditcard vergelijken in Nederland

In Nederland kunt u bij verschillende instanties een prepaid creditcard aanvragen. Iedere prepaid creditcard vergelijken met de andere soorten neemt enige tijd in beslag maar loont uiteindelijk de moeite. Hieronder zijn de drie in Nederland verkrijgbare prepaid creditcards op een rijtje gezet.

  

De grootste en bekendste prepaid creditcard is de MEDIUS Prepaid Mastercard. U kunt van deze prepaid creditcard een Gold- en Pure Black-versie bestellen. Na aanvraag krijgt u de MEDIUS Prepaid Mastercard binnen 14 dagen thuis bezorgd. De kredietkaart dient via internet te worden geactiveerd. Via internet kunt overigens ook het saldo beheren. Na het toevoegen van tegoed kunt u gebruik maken van de prepaid creditcard.

Een andere prepaid creditcard die in Nederland verkrijgbaar is, is de Wirecard. De Wirecard werkt hetzelfde als de MEDIUS Prepaid Mastercard. De aanvraagprocedure van de Wirecard is echter een stuk sneller. Een kanttekening bij de Wirecard wordt gevormd door de klachten over de telefonische verwerking van vragen en klachten.

De derde prepaid creditcard is de Mastercard Debit Card die wordt uitgegeven door het Duitse DCard Duitsland. Deze prepaid creditcard is in Nederland te gebruiken. Deze prepaid creditcard is iets duurder dan de eerder genoemde twee maar hij biedt wel meer mogelijkheden. Denkt u hierbij aan het laten overboeken van salaris naar het rekeningnummer dat bij de kredietkaart hoort.

Zoekwoorden: , , ,

Share |


Het is niet meer mogelijk te reageren.