lenen kost geld

Direct een creditcard aanvragen

december 19, 2010 Creditcard, Creditcard zonder bkr, Prepaid creditcard

creditcard aanvragenDirect een creditcard aanvragen, dat kan snel en gemakkelijk via internet. Met een creditcard heeft u altijd (extra) geld op zak, bijvoorbeeld tijdens een buitenlandse reis. Ook zaken als uw hotelkamer of autohuur kunt u gemakkelijk betalen met een creditcard.

Direct een creditcard zoeken

Begin de aanvraagprocedure met het vinden van een geschikte creditcard. Op het internet kunt u snel en gemakkelijk verschillende aanbieders van creditcards met elkaar vergelijken. Lees altijd goed de voorwaarden en niet alleen het prijskaartje.

 


 

Direct een creditcard aanvragen doet u online

Direct een creditcard aanvragen nadat u een geschikte kaart heeft gevonden, kunt u ook het best online doen. Via een beveiligde internetpagina kunt u een veilige aanvraag doen. Om te controleren of u met een beveiligde internetpagina te maken heeft, kijkt u of u er een slotje voor het internetadres in de browser staat. Als dit laatste het geval is, doet u snel én veilig een creditcardaanvraag.

Direct een creditcard aanvragen met of zonder BKR-toetsing

Wie een creditcard aanvraagt, krijgt te maken met de zogenaamde BKR-toetsing. Deze toets impliceert dat de creditcardverstrekker bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) nagaat of u al eerder leningen hebt afgesloten en of u deze tijdig heeft afgelost. U kunt de BKR-toetsing alleen ontwijken als u een prepaid creditcard aanvraagt. Voor aanvraag van alle andere soorten creditcards is de BKR-toetsing verplicht.

De creditcard direct gebruiken

Na goedkeuring van de aanvraag wordt de creditcard binnen 14 dagen opgestuurd. U hoeft de creditcard dan alleen nog te activeren via internet of telefoon. Na activering ondertekent u de creditcard. U kunt hem nu direct gebruiken!

Zoekwoorden: , , , ,

Share |


Het is niet meer mogelijk te reageren.