Resultaten voor cvc code mastercard

cvc code mastercard
Wat is de CVC-code van mijn kredietkaart?
Wij verwerken momenteel uw zoekopdracht. Wat is de CVC-code van mijn kredietkaart? Categorie Kredietkaarten CVC staat voor Card Verification Code. Dat is een extra controle die moet voorkomen dat uw kaart gebruikt wordt door een onbevoegd persoon. Ook interessant voor u. Hoe vraag ik online mijn Visa-kaart aan? Ik ben mijn bank of kredietkaart kwijt of ze werd ingeslikt in een geldautomaat. Waar vind ik de CVC-code van mijn kredietkaart? Tijd voor persoonlijk advies? Uw AXA Bankagent is er voor u. We beantwoorden op deze website zoveel mogelijk vragen. Vindt u toch nog geen antwoord dan kunt u altijd terecht bij uw AXA Bankagent.
lening simulatie crelan
CVC Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. De CVC Card Verification Code ook wel verificatiecode genoemd is een code die meestal op de achterkant van de creditcard is te vinden. Bij American Express kaarten bevindt de code zich op de voorkant. De code is bedoeld als middel tegen creditkaartfraude. Het gaat telkens om de laatste 3 cijfers indien meer cijfers aanwezig zijn. Dit artikel is een beginnetje over mens maatschappij. U wordt uitgenodigd op bewerken te klikken om uw kennis aan dit artikel toe te voegen.
versterker optische ingang
Online betalen met bankkaart Producten Belfius.
Die sites plaatsen de logos van Bancontact Maestro of Belfius op hun paginas. Wat hebt u nodig? Een bankkaart met de functies Bancontact en Maestro. Een pincode geheime code. De beveiligingsmodule Belfius Card Reader. Hoe gebeurt de betaling? Het nummer van uw debetkaart bestaat uit 17 cijfers. De vervaldatum van uw kaart staat er net boven. Klik op het logo van Bancontact of Maestro. Voer de 17 cijfers van uw kaart in die tussen de vermeldingen CARD en N staan. Voer vervolgens de vervaldatum van uw kaart in. Als u de CVC-code moet ingeven voert u 000 of 999 in. in geval van weigering aanvaardt de site de kaart niet.
poetshulp
Wat is mijn kaartnummer of rekeningnummer? KBC Bank Verzekering.
Deze datum geeft aan wanneer je bankkaart vervalt en je een nieuwe kunt verwachten. Je voert de vervaldatum in als je wilt betalen op internet. De BIC Bank Identifier Code vind je op de achterkant van je bankkaart. De BIC-code identificeert de bank waar je je rekening hebt geopend. De BIC-code van KBC is KREDBEBB. Op de voorkant van je KBC-kredietkaart Silver Gold of Platinum of KBC-Prepaid Kaart vind je volgende informatie. Het kaartnummer van je Visa of MasterCard bestaat uit 16 cijfers. Je hebt dit nummer nodig om online te betalen. Het versienummer duidt de versie van je kaart aan.
ramen en deuren
Online betalen met MasterCard/Visa Producten Belfius.
Sites met optimale beveiliging. Op de paginas van die sites staat het logo MasterCard SecureCode of Verified by Visa. Wat hebt u nodig? Een MasterCard/Visa van MasterCard of Visa. Een pincode geheime code. De beveiligingsmodule Belfius Card Reader. Hoe gebeurt de betaling? Sites met klassieke beveiliging. Voer de 16 cijfers en de vervaldatum van uw MasterCard/Visa in. Voer de CVV of CVC-code in. Dit zijn de 3 cijfers op de achterzijde van de kaart optioneel bij bepaalde handelaars. Sites met optimale beveiliging. Voer de 16 cijfers en de vervaldatum van uw MasterCard/Visa in. Voer de CVV of CVC-code in. Dit zijn de 3 cijfers op de achterzijde van de kaart optioneel bij bepaalde handelaars.
Credit debitcards met fraudebescherming Veiligheid bescherming van de kaart MasterCard.
Bel 1 31 42 75 6690. MasterCard is an Equal Opportunity Employer. You are about to leave the MasterCard site. Are you sure you would like to proceed to PLACEHOLDER?
Wat is de veiligheidscode cvv van mijn creditcard en waar vind ik deze?
Bij betaling met creditcards wordt naar uw veiligheidscode CVV of CVC gevraagd. Bij VISA en MASTERCARD bevindt zich deze code op de achterkant van uw creditcard. De code bestaat uit drie 3 cijfers na uw creditcardnummer resp. na de laatste vier cijfers die in de handtekeningsbalk staan. Bij AMEX vindt u de veiligheidscode op de voorkant van uw creditcard. De code bestaat uit vier 4 cijfers die zich rechts boven uw creditcardnummer bevinden. Meer veiligheid voor uw persoonlijke gegevens. De CVV of CVC wordt NIET door Pixum opgeslagen en moet dus bij iedere opdracht opnieuw ingevoerd worden. Dit verhoogt de veiligheid voor uw betaling met creditcard en dient ter uwer bescherming.

Contacteer ons