Resultaten voor veiligheidscode

veiligheidscode
CVC Code Creditcard CVV Definitie, Betekenis en Uitleg.
Daarna volgt een telefoontje om de reservering te bevestigen. Zij willen als extra bevestiging je veiligheidscode om de reservering te schrijven. De kans is erg klein dat het telefoontje niet klopt. Je geeft over de telefoon namelijk alleen de extra beveiligingscode.
caldic chemie
CVC-code van een creditcard: wat is dat? Creditcard.nl.
De CVC Card Verification Code, ofwel verificatiecode, is een code die wordt gebruikt om bepaalde betalingen met de creditcard te verifiëren. Als u online hotelkamer boekt of iets besteld via het internet, zal u worden gevraagd om.: De CVC code.
cadeauzakjes
CVV en CVC code.
Het doel van deze code is om fraude te beperken. De Card Verification Value of Card Verification Code is de 3-cijferige code die op de achterkant van je ANWB Creditcard staat, naast de handtekeningstrip. De CVV of CVC-code heet ook wel veiligheidscode.
waterdicht maken kelder
Veiligheidscode voor reactorvrachtschepen Wikipedia.
FVS Duiksystemen MODU OSV SPS CTU. De Veiligheidscode voor reactorvrachtschepen Code of Safety for Nuclear Merchant Ships is de SOLAS standaard op het gebied van schepen met voortstuwing door een kernreactor. Met resolutie A.491XII werd op 19 november 1981 de code aangenomen.
Veiligheidscode voor duiksystemen Wikipedia.
FVS Duiksystemen MODU OSV SPS CTU. De Veiligheidscode voor duiksystemen Code of Safety for Diving Systems is de IMO standaard op het gebied van duiksystemen. Met resolutie A.83119 werd op 23 november 1995 bepaald dat de code op 1 juli 1998 van kracht zou worden.
Veiligheidscode van je creditcard Creditcard Wereld.
Het is belangrijk om zorgvuldig met deze veiligheidscode om te gaan en deze niet te delen met buitenstaanders. Ook is het belangrijk om deze veiligheidscode niet zomaar op elke site achter te laten. Gebruik deze code alleen als je daadwerkelijk iets besteld of reserveert.
Wat is de veiligheidscode cvv/cvc van mijn creditcard en waar vind ik deze?
Wat is de veiligheidscode cvv/cvc van mijn creditcard en waar vind ik deze? Bij betaling met creditcards wordt naar jouw veiligheidscode" CVV of CVC gevraagd. Bij VISA en MASTERCARD bevindt zich deze code op de achterkant van de creditcard. De code bestaat uit drie 3 cijfers na jouw creditcardnummer resp.
Veiligheidscode.
De veiligheidscode, ook wel bankcode of kaartidentificatienummer CIN genoemd, is een 3 of 4-cijferige code die dient om uw creditcard tegen eventuele fraude te beschermen. Deze informatie voor het online verwerken van creditcardbestellingen is nu verplicht om frauduleuze afboekingen met uw creditcard te voorkomen. Waar vind ik de veiligheidscode op mijn creditcard?

Contacteer ons